Nyfiken på oss?

Täby Yrkesgymnasium är en friskola med utbildning för dig som är intresserad av ett yrke inom fordons- och transportbranschen. Det är en bransch där det i dag finns goda möjligheter till jobb inom flera områden.

Utbildningen följer skolverkets riktlinjer för det treåriga nationella fordons- och transportprogrammet (FT-programmet). Hos oss kan du läsa de flesta inriktningar som ingår i programmet. Alla inriktningar är lärlingsutbildningar från årskurs 2.

Arbetsmiljön på Täby Yrkesgymnasium präglas av den mindre skolans närhet. Gemenskapen både mellan eleverna själva och mellan elever och lärare är väldigt god. Yrkeslärarna har gedigna erfarenheter från sina respektive områden. Utbildningen har också en verklighetsnära anknytning genom att skolans ägare har kopplingar till branschen. Som elev hos oss blir du väl förberedd för ditt framtida yrkesliv, oavsett om du börjar arbeta direkt efter studenten eller om du väljer att plugga vidare.