Detaljerna som underlättar

Täby Yrkesgymnasium är en mindre skola med familjär stämning. Här finns i dag ca 75 elever, 8 lärare, 1 specialpedagog, 2 elevassistenter, skolsköterska, kurator och en studie och yrkesvägledare. Under din praktik kommer du också att ha kontakt med personal ute på företag.

Fria resor utan bedömning

Som elev på Täby Yrkesgymnasium får du ett SL-kort kostnadsfritt av oss, utan någon speciell bedömning.

Bra mat i egen matsal

Vi har egen matsal vilket är ovanligt bland friskolor. Här kan du äta en fräsch lunch, som levereras hit varje dag från ett cateringföretag. Vi tycker att det är viktigt med rejäl mat om man ska orka hela skoldagen. Varje dag serveras huvudrätt med salladsbuffé, bröd och dryck (inklusive mjölk) – varje dag finns också två alternativ till huvudrätten. Maten kostar inte våra elever något, vilket kan vara bra att veta eftersom den inte är gratis på alla skolor.